Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент України на корисну модель № 84510) - Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна (My University, 2013)
Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, смаковий наповнювач та сіль. Як наповнювач використовується жмих із насіння кунжуту, корінь селери, часник, куркума. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, a gustable filler and salt. As a filler used millcake from sesame seeds, celery root, garlic, turmeric.
Keywords: пастоподібний кисломолочний продукт; жмих із насіння кунжуту; наповнювач; paste-like fermented milk product; filler; millcake sesame seeds; кафедра технології молока і молочних продуктів