Проблемні аспекти обліку, аналізу та контролю витрат майбутніх періодів - Юзковець, Людмила Василівна; Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Визначено економічну суть та склад витрат майбутніх періоді. Проаналізовано вітчизняну і зарубіжну літературу, а також нормативну базу України з питань аналізу витрат майбутніх періодів, на основі чого запропоновано власну методику економічного аналізу таких витрат. Розглянуто проблеми віднесення витрат, які понесені в звітному періоді та відносяться до наступних звітних періодів до статей активу та пасиву. The economic nature and composition of deferred expenses. Analysis of domestic and foreign literature, as well as the regulatory framework for the analysis of Ukraine prepaid expenses based on what prompted his own method of economic analysis of costs. The problems of classification of expenses incurred in the reporting period and relating to these periods to items of assets and liabilities.
Keywords: витрати майбутніх періодів; стан обліку; економічний аналіз; економічні відносини; наступні облікові періоди; prepaid expenses; accounting; economic analysis; economic relations; following accounting periods; кафедра обліку і аудиту