Шидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаДоценко, Віктор ФедоровичБаляс, Наталія Володимирівна2017-04-182017-04-182017Патент на корисну модель № 113333 UA, МПК А21D 8/02 (2006.01). Склад хліба пшеничного з соєвою клітковиною / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, В. Ф. Доценко, Н. В. Баляс ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 2016 07343 ; заявл. 06.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. №2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25017Розглянуто доцільність використання соєвої клітковини у технології пшеничного хліба. Сonsidered the feasibility of soy fibers usage in wheat bread production.uk-UKxліб пшеничнийbread wheatхарчові волокнаfood fibersсоєва клітковинаsoy fibersкафедра готельно-ресторанної справиСклад хліба пшеничного з соєвою клітковиною (Патент на корисну модель № 113333)Other