Спосіб визначення міцності адгезії дисперсних систем (Патент на корисну модель № 19140) - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2006)
Технічним результатом є можливість кількісно оцінювати міцність адгезії дисперсних систем при контакті з різними поверхнями при різних кутах відривання зразка, коли адгезію можна оцінювати за траєкторією польоту зразка і його масою. The technical result is the ability to quantify the adhesion strength of dispersion systems in contact with different surfaces at different angles tearing pattern where adhesion can be measured by the flight path of the sample and its weight.
Keywords: адгезія; міцності адгезії; дисперсна система; adhesion; strength of adhesion; dispersed system; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції