Чи вміємо ми відпочивати? - Клочков, Ілля Володимирович; Зайцева, Т. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблеми відпочинку. This article dedicates to the complex review of the relax problem.
Keywords: поведінка; особистість; соціум; society; person; behavior; кафедра гуманітарних дисциплін