Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
У збірник увійшли тези доповідей учасників Всеукраїнської науково- практичної конференції «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», в яких розглянуто особливості обліку і аудиту в умовах трансформаційних перетворень, тенденції і напрями розвитку переробних підприємств агропромислового комплексу, тенденції, стан і проблеми управління фінансами суб’єктів підприємництва, актуальні проблеми теорії та практики страхування та функціонування банківської системи України. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і здобувачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з бухгалтерським обліком та фінансами у сучасних умовах господарювання.
Keywords: бухгалтерський облік; фінанси; банківська система; ризик-менеджмент; accounting; banking system; finances; risk management