Кадученко, Алла ВолодимирівнаГойко, Ірина Юріївна2016-09-222016-09-222016Кадученко, А. В. Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної дії / А. В. Кадученко, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 147-148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24146Проблема забезпечення населення продовольством не втрачає актуальності, незважаючи на всі досягнення науково-технічного прогресу. У розвинених країнах світу все більше уваги приділяють не стільки створенню ринку різноманітних і якісних продуктів, скільки зміні структури харчування населення. The problem of providing the population with food does not lose relevance, despite all scientific and technological progress. In the developed world are increasingly focused not only create and market a variety of quality products as the restructuring of nutrition.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівчорноплідна горобинаантиоксидантна діяструктура харчування населенняchokeberryantioxidative effectstructure nutritionВикористання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної діїOther