Коробка, Юлія ВолодимирівнаПодобій, Олена Валеріївна2024-03-052024-03-052021Коробка, Ю. Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів / Ю. Коробка, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 224https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41969Згідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.According to the developed recipe, 2 samples of sauces were prepared - with a sugar glyceride content of 1% (sample No. 1) and 5% (sample No. 2), respectively. Both samples were analyzed for moisture content, pH and stability.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівцукрогліцеридиемульгаторвміст вологиsugar glyceridesemulsifiermoisture contentВикористання цукрогліцеридів у виробництві соусівThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811