Сучасні системи бронювання в туризмі - Ржечицький, І.; Антоненко, Ірина Ярославівна (My University, 2018)
Проаналізовано сучасні види системи бронювання в туризмі. The modern types of booking systems in tourism are analyzed.
Keywords: туризм; бронювання; тур; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; booking; tour