Трансглютаміназа та її використання у молекулярній гастрономії - Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Польова, Ольга Володимирівна (My University, 2020)
У публікації йдеться про фермент трансглютаміназа і його використання у молекулярній гастрономії.
Keywords: трансглютаміназа; молекулярна гастрономія; білковий фермент; protein enzyme; transglutaminese; molecular gastronomy; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції