Фурманова, Юлія ПетрівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаПольова, Ольга Володимирівна2021-03-092021-03-092020Фурманова, Ю. П. Трансглютаміназа та її використання у молекулярній гастрономії / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, О. В. Польова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020.– С. 254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32840У публікації йдеться про фермент трансглютаміназа і його використання у молекулярній гастрономії.otherтрансглютаміназамолекулярна гастрономіябілковий ферментprotein enzymetransglutaminesemolecular gastronomyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТрансглютаміназа та її використання у молекулярній гастрономіїThesis