Штангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаСавич, Анатолій НикифоровичДубовець, Олена ВолодимирівнаКолчинський, Євгеній ВолодимировичКляйнер, Пилип Арнольдович2013-02-012013-02-012007Патент 20729 Україна, МПК С 13 D 1/00. Спосіб отримання дифузійного соку / Штангеєва Н. І., Клименко Л. С., Савич А. Н. та ін. ; НУХТ. — № 200607971 ; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5931Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).СA method of producing juice, including chopping beet chips, extracting sucrose from beet chips with water and periodic introduction of disinfectant into the machine, which is characterized by the fact that as an antiseptic disinfectant used by tsitrosayda in the number 0.0001 - 0.0002% by weight of sugar beet (0.1 - 0.2 kg per 100 tons of beets).otherцукрове виробництвоsugar productionцукрові бурякибурякова стружкадифузійний сікsugar beetsbeet chipsdiffusion juiceкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20729)Other