Екологізація підприємств молочної промисловості - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2005)
Проаналізовані екологічні проблеми молочної промисловості. Наведена характеристика стічних вод молочних заводів. Описана технологія біохімічного очищення стічних вод. Запропоновані засоби захисту атмосферного повітря від викидів молокопереробних підприємств.
Keywords: екологізація; стічні води (молочна промисловість); хімічне споживання кисню; газопилові викиди; ecology; waste water; chemical consumption of oxygen; the gas-dust emissions; кафедра екології та екоменеджменту