Шидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор ФедоровичМедвідь, Ірина МиколаївнаПротивень, Анастасія Миколаївна2016-09-262016-09-262016Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко, І. М. Медвідь, А. М. Противень // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12. – С. 10-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24213У статті розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив порошку з ягід ожини на структурно-механічні та органолептичні показники якості бісквітного та пісочного напівфабрикатів.uk-UKборошняні кондитерські виробимучные кондитерские изделиярastry productsпорошок з ягід ожинипорошок из ягод ежевикиberries blackberry powderбісквітний напівфабрикатбисквитный полуфабрикатsponge cake mixпісочний напівфабрикатпесочный полуфабрикатcake mix sandкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробівArticle