Гайшук, Юлія Вячеславівна2016-04-082016-04-082014Гайшук, Ю. В. Підвищення конкурентоспроможності персоналу на основі збереження й розвитку людського потенціалу підприємств / Ю. В. Гайшук / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 128-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22775Різномаїтгя мотиваційних моделей на підприємствах об'єктивно потребує різних методичних підходів до оцінки конкурентоспроможності персоналу в ринкових умовах господарювання. The variety of incentive models for business objectively requires different methodological approaches to assessing competitiveness staff in market conditions.uk-UKконкурентоспроможністьперсоналлюдський потенціалcompetitivenesspersonnelhuman potentialПідвищення конкурентоспроможності персоналу на основі збереження й розвитку людського потенціалу підприємствOther