Кузьмін, Олег ВолодимировичГрушевська, Ірина ОлегівнаБілоусов, Дмитро Юрійович2016-09-202016-09-202016Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві / О. В. Кузьмін, Д. Ю. Білоусов, І. О. Грушевська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24052На сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртові настоїрослинна сировинахарчове виробництвоwater-alcohol infusionplant materialfood productionОцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництвіOther