Пєтухова, Ольга МихайлівнаЗакревська, Людмила Миколаївна2014-10-092014-10-092001Пєтухова, О. М. Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності / О. М. Пєтухова, Л. М. Герасименко (Закревська) // Сучасні проблеми управління : зб. матер. Першої міжнар. наук.-практ. конф., 30 листопада - 1 грудня 2001 р., м. Київ. — К. : “Політехніка”, 2001. — С. 438-439.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17128В роботі досліджено вплив інноваційного розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості на рівень їх конкурентоспроможності. Визначено перспективні напрями активізації інноваційної діяльності. This paper investigates the impact of innovative development of domestic food industry to the level of their competitiveness. Perspective directions of innovative activity stirring.uk-UKінноваційний розвитокinnovative developmentконкурентоспроможністьcompetitivenessкафедра маркетингуІнноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності