Стрілець, Ірина ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2018-04-102018-04-102016Патент на корисну модель № 104088 UA МПК A21D 13/00 (2015.01). Бісквітний напівфабрикат / Стрілець І. П., Корецька І. Л.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2015 06866; заявл. 10.07.2015; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26930Бісквітний напівфабрикат з поліпшеними органолептичними показниками та зменшеною висотою тістової маси. Містить борошно пшеничне, меланж, цукор, модифікований крохмаль «Microlys FH02». Biscuit semi-finished product with improved organoleptic characteristics and reduced height of test weight. Contains wheat flour, melange, sugar, modified starch «Microlys FH02».uk-UKборошноflourароматизаторflavorкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 104088 )Other