Вивчення впливу модифікованих крохмалів на в’язкісношвидкісні показники молочно-овочевих паст - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Півторацька, Ангеліна Анатоліївна (My University, 2023)
Доведено доцільність застосування модифікованих картопляних крохмалей LYCKEBY Volume С Е1420 і Microlys 52 Е1442 у складі кисломолочних паст, що забезпечує структурування сумішей у межах рекомендованих значень ефективної в'язкості та підвищує їхню тиксотропну здатність.
Keywords: молочно-овочеві пасти; модифікований крохмаль; реологія; кафедра технології молока і молочних продуктів; modified starch; milk and vegetable pastes; rheology