Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПівторацька, Ангеліна Анатоліївна2023-12-082023-12-082023Вивчення впливу модифікованих крохмалів на в’язкісношвидкісні показники молочно-овочевих паст / О. Кочубей-Литвиненко, Т. Осьмак, У. Бандура, А. Півторацька // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 95-96https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41729Доведено доцільність застосування модифікованих картопляних крохмалей LYCKEBY Volume С Е1420 і Microlys 52 Е1442 у складі кисломолочних паст, що забезпечує структурування сумішей у межах рекомендованих значень ефективної в'язкості та підвищує їхню тиксотропну здатність.otherмолочно-овочеві пастимодифікований крохмальреологіякафедра технології молока і молочних продуктівmodified starchmilk and vegetable pastesrheologyВивчення впливу модифікованих крохмалів на в’язкісношвидкісні показники молочно-овочевих пастThesis