Вплив умов дегустації на результати сенсорної оцінки настоянки на ягодах кизилу - Пошелюзна, Антоніна Ігорівна; Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2021)
Проведено сенсорний аналіз розробленої настоянки на ягодах кизилу. Встановлено, що умови проведення сенсорного аналізу визначають результати дослідження, що вимагає наявність сенсорних лабораторій для органолептичної оцінки.

Sensory analysis of the developed tincture on dogwood berries was carried out. It was established that the conditions of sensory analysis determine the results of the research, which requires the presence of sensory laboratories for organoleptic testing.
Keywords: сенсорний аналіз; дегустація; органолептичний; настоянка; sensory analysis; tasting; organoleptic; tincture; кафедра експертизи харчових продуктів