Пошелюзна, Антоніна ІгорівнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-192024-08-192021Пошелюзна, А. І. Вплив умов дегустації на результати сенсорної оцінки настоянки на ягодах кизилу / А. І. Пошелюзна, О. С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 125-126https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44361Проведено сенсорний аналіз розробленої настоянки на ягодах кизилу. Встановлено, що умови проведення сенсорного аналізу визначають результати дослідження, що вимагає наявність сенсорних лабораторій для органолептичної оцінки.Sensory analysis of the developed tincture on dogwood berries was carried out. It was established that the conditions of sensory analysis determine the results of the research, which requires the presence of sensory laboratories for organoleptic testing.ukсенсорний аналіздегустаціяорганолептичнийнастоянкаsensory analysistastingorganoleptictinctureкафедра експертизи харчових продуктівВплив умов дегустації на результати сенсорної оцінки настоянки на ягодах кизилуThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986