Мирончук, Валерій ГригоровичВолодін, Сергій ОлексійовичТуфекчі, Валентин Іванович2024-02-022024-02-022019Мирончук, В. Г. Практичні аспекти використання запірно-регулюючої арматури в цукровому виробництві / В. Г. Мирончук, С. О. Володін, В. І. Туфекчі // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26-27 березня, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 137-140https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41885Автоматизовані комплекси обладнання цукрового виробництва удосконалюються з кожним роком. Збільшення продуктивності, підвищення якості зменшення втрат кінцевого продукту – вимагають впровадження інноваційних технічних рішень для виконавчої елементної бази, зокрема елементів керування матеріальними потоками. До таких рішень відносяться елементи запірної та регулюючої арматури, здатні сприймати корозійні, агресивні, токсичні впливи робочого середовища, а також змінні режими тиску, температури, вакууму. Automated complexes of sugar production equipment are being improved every year. Increasing productivity, improving the quality and reducing the losses of the final product require the introduction of innovative technical solutions for the executive element base, in particular, the elements of material material flows. Such solutions include elements of shut-off and control valves capable of withstanding corrosive, aggressive, toxic influences of the working environment, as well as variable pressure, temperature, and vacuum conditions.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннязапірно-регулююча арматурацукрове виробництвоshut-off and control valvessugar productionПрактичні аспекти використання запірно-регулюючої арматури в цукровому виробництвіArticle