Схема очищення соку УДУХТ –’01 та реалізація її впровадження на цукровому заводі ім. Цюрупи - Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2002)
Наводяться переваги використання схеми очищення УДУХТ в порівняні з типовою схемою очищення дифузійного соку.

Advantages of the use of chart of cleaning of UGUPT are pointed in sravnennii with the model chart of cleaning of diffusive juice.
Keywords: сатурація; saturation; дифузійний сік; адсорбція; diffusive juice; adsorption; кафедра технології цукру і підготовки води