Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2007)
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.

For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
Keywords: гідроколоїд; hydrocolloid; бінарні суміші; цукерки з комбінованими корпусами; ко-екструзія; binary mixtures; candies with the combined corps; co-extrusion; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів