Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2012-03-012012-03-012007Оболкіна, В. І. Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. — 2007. — № 10(338). — С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/372Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.uk-UKгідроколоїдhydrocolloidбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамико-екструзіяbinary mixturescandies with the combined corpsco-extrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСтруктуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами