Миць, Юлія ВасилівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2015-12-142015-12-142012Миць, Ю. В. Премія «Оскар» для кулінарів - michelin star / Ю. В. Миць, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 112-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21968Ресторанні критики Michelin працюють як справжні секретні агенти, інкогніто відвідуючи популярні ресторани, і оцінюючи їх за спеціальною шкалою. Враховуються такі критерії як рівень обслуговування, обстановка, атмосфера, комфорт ресторану та якість кухні. Michelin restaurant critics who are the real secret agent incognito visiting popular restaurants, and evaluating them for a special scale. Take into account criteria such as service, atmosphere, atmosphere, comfort and quality of restaurant kitchen.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпреміякулінаріяpremiumcookingmichelin starПремія «Оскар» для кулінарів - michelin starOther