Роль викладача у студентському самовизначенні - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2013)
Розглянута доцільність сприяння виховної роботи викладача у забезпеченні вибору студента для його подальшої реалізації як кваліфікованого спеціаліста, напротивагу сучасним засобам навчання — мультимедійним, віртуальним. Consider the appropriateness of promoting the educational work of the teacher in providing student choice for its further implementation as a skilled worker, as opposed to modern means of training - multimedia, virtual. Determine the purpose of this work.
Keywords: викладач ЗВО; професійне самовизначення; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв