Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюре - Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2017)
В роботі досліджено інтегральну антиоксидантну активність молочно-білкових концентратів з пюре журавлини та калини. In this work the integral antioxidant activity of milk-protein concentrates with cranberry and viburnum puree is investigated.
Keywords: антиоксиданти; антиоксидантна активність; молочно-білкові концентрати; калина; журавлина; antioxidants; antioxidant activity; milk-protein concentrates; viburnum; cranberries; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції