Шляхи вдосконалення лінійних вагових дозаторів машин для пакування сипкої харчової продукції у споживчу тару - Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович; Волчко, Анатолій Іванович (My University, 2013)
Вдосконалення дозувальних пристроїв пакувальних машин передбачає дослідження їх характеристик на основі комплексного підходу до проектування. Для цього проводиться оцінювання їх метрологічних характеристик і шляхів підвищення точності функціонування та продуктивності для конкретних видів сипкої продукції. На цьому етапі досліджень важливо знати фактори і їх взаємозв’язок, що впливають на точність дозування, яка є основним критерієм ефективності як пристрою, так і пакувальної машини загалом.
Keywords: харчова продукція; тара; пакувальні машини; пищевая продукция; упаковочные машины; container; packaging machinery; food products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки