Кійко, Вікторія ВікторівнаКузьмін, Олег ВолодимировичГордієнко, Анна СергіївнаПістуняк, Ірина Ярославівна2018-07-122018-07-122018Формування флевору кави з додаванням сиропів / В. В. Кійко, О. В. Кузьмін, А. С. Гордієнко, І. Я. Пістуняк // The development of technical sciences: problems and solutions : conference proceedings, April 27-28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – P. 60-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27980В роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівкавафлеворсиропflavorcoffeesyrupsФормування флевору кави з додаванням сиропівThesis