Федоренченко, Лідія ОлексіївнаУкраїнець, Анатолій ІвановичКовбаса, Володимир МиколайовичРомановська, Тетяна ІванівнаПотапенко, Сергій ІвановичБажай-Жежерун, Світлана АндріївнаЗарічанська, Ольга ПетрівнаКопатько, Наталія Миколаївна2013-12-172013-12-172001Патент 43708 А UA, МПК 7 A23L1/186, A23L1/185. Спосіб приготування суміші для оздоровчого харчування / Федоренченко Л. О., Українець А. І., Ковбаса В. М., Романовська Т. І., Потапенко С. І., Бажай С. А., Зарічанська О. П., Копатько С. І.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 2001053351; заявл. 18.05.01 ; опубл. 17.12.01, Бюл. № 11, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12231Винахід відноситься до харчової промисловості. Спосіб може бути використаний при виробництві суміші для оздоровчого харчування, з використанням пророщеного зерна подрібненого до розміру 2-4 мм і плодово-овочевого компонента подрібненого до розміру 4-10 мм. The invention relates to food industry. It can be used for production mixture of health foodstuff, which contains sprouted grains with size of 2-4 mm and fruit and vegetable component with size of 4-10 mm.uk-UKпророщені зернахарчова промисловістьсолодоздоровчі продуктиплодово-овочевий компонентsprouted grainsfood industrymalthealth improving foodstuffsfruit and vegetable componentкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб приготування суміші для оздоровчого харчування (Деклараційний патент на винахід № 43708 А)Other