Дослідження і використання промислових методів інтеграції даних в АТ «Ощадбанк» - Кронг, Олександр Степанович; Маноха, Людмила Юріївна (My University, 2014)
Інтеграція даних охоплює практики, архітектурні підходи й програмні інструменти для забезпечення погодженого доступу й доставки даних. Як свідчать дослідження, витрати на програмні засоби інтеграції даних сьогодні неухильно ростуть у різних індустріях і географічних регіонах. Це відбувається через невідповідність існуючих підходів до керування даними й ситуації з автоматизованою підтримкою операцій бізнесу з боку прикладних систем. Data Integration covers practices and architectural approaches and tools for providing coordinated access and data delivery. According to the study, the cost of data integration software today is steadily growing in different industries and geographic regions. This discrepancy is due to existing approaches to data management and situations with automated support business operations by application systems.
Keywords: інтеграція; автоматизація; замовник; інформація; integration; automation; customer; info; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки