Хомичак, Любомир МихайловичПетриченко, Игорь БорисовичВыговский, Валерий ЮрьевичКалиниченко, Александр НиколаевичРезничук, Ю. Н.Филатов, С. Л.Ревенко, А. В.Миленко, Е. Е.2013-01-242013-01-242009Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Выговский, А. Н. Калиниченко // Сахар. – 2009. – № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5566У статті представлено нове устаткування для очищення дифффузионного соку, розроблене на кафедрі технологи цукру і підготовки води. А також його технологічні переваги після впровадження на ряду заводів України і Росії. In the article a new equipment is presented for cleaning of дифффузионного juice, worked out on a department technologists of sugar and preparation of water. And also his technological advantages after introduction on the row of plants of Ukraine and Russia.otherдиффузионный соксатурациятермоустойчивостьdiffusive juicesaturationtermoustoychivostкафедра технології цукру і підготовки водиПовышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практикаArticle