Simenok, Irina2013-12-262013-12-262013Kohan, O. Molecular gastronomy: the new est trend in cooking / O. Kohan // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. - С. 438-440.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12540In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.otheremulsificationspherificationchemistryphysicsmolecularcuisineемульгуванняхіміясферифікаціяфізикамолекулярна кухняэмульгированиесферификацияхимияфизикамолекулярная кухнякафедра іноземних мов професійного спрямуванняMolecular gastronomy: the new est trend in cookingThesis