Режими роботи аерозольтранспортної лінії лушпиння вівса - Дмитрук, Євген Адамович; Шаран, Андрій Васильович; Романенко, Олександр Петрович; Харченко, Євген Іванович; Костенко, Н. Ф. (My University, 2009)
В статті наведено результати досліджень аерозольтранспроту лушпиння вівса. Проведено порівняльний аналіз фактичних та розрахункових даних. Розглянуто питання втрат повітря через нещільності у шлюзових живильниках. The results of research of aerosolconveying line of oat bran were shown in the article. The comparative analyses actual and calculated data was done. The point regarding air leakage through gap in air locks was studied.
Keywords: матеріалопровід; aerosolconveying; аерозольтранспорт; овес; швидкість повітря; oat; air velocity; pipe; кафедра технології зберігання і переробки зерна