Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з комбінованим складом сировини - Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Наталія Володимирівна (My University, 2018)
Розроблено новий печінково-рослинний продукт із модифікованим білковим та вуглеводним складом, який є джерелом білку, макро- і мікроелементів, інуліну. Він має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. A new liver-plant product with modified protein and carbohydrate composition, which is a source of protein, macro- and microelements, inulin, has been developed. It has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties it can be classified as a healthy and preventive product.
Keywords: паштет; свиняча печінка; порошок топінамбуру; зародки пшениці; оздоровчий продукт; pate; pork liver; jerusalem artichoke powder; wheat germ; healthy product; кафедра технології оздоровчих продуктів