Бойко, Еліна Миколаївна2024-07-102024-07-102024Бойко, Е. М. Розроблення рецептур крафтового шоколаду та впровадження його в проєкті технічного переоснащення ПрАТ «Рівенська кондитерська фабрика» у м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бойко Еліна Миколаївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2024. – 200 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43961ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкакао бобикакао крупкакакао тертесублімат кизилунасіння гарбузасушена спірулінаРозроблення рецептур крафтового шоколаду та впровадження його в проєкті технічного переоснащення ПрАТ « Рівенська кондитерська фабрика» у м. РівнеOther