Розвиток мовних творчих здібностей у процесі оволодіння іноземною мовою - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2005)
В статті тезисно описані основні методи та прийоми розвитку мовних творчих здібностей у процесі оволодіння іноземною мовою.

The article describes in brief main methods and ways of development creative language abilities in the process of foreign language learning.
Keywords: розвиток; development; оволодіння іноземною мовою; творчі здібності; foreign language learning; creative abilities; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації