Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2014)
Розроблено технологію замороженого десерту з цукрозамінником – фруктозою з додаванням соєвмісного білкового компоненту і пюре чорниці. Визначено оптимальні параметри виробництва і складу замороженого десерту. A technology for frozen dessert with sweetener - fructose with the addition of soy-containing protein component and blueberry puree. The optimum parameters of the production and composition of the frozen dessert.
Keywords: заморожений десерт; frozen dessert; фруктоза; fructose; соєвмісний білковий компонент; soy-containing protein component; пюре чорниці; blueberry puree; технологія; technology; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технології молока і молочних продуктів