Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОсьмак, Олексій Олексійович2014-10-222014-10-222014Осьмак, Т. Г. Моделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентом / Т. Г. Осьмак, О. О. Осьмак // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-16 жовтня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17537Розроблено технологію замороженого десерту з цукрозамінником – фруктозою з додаванням соєвмісного білкового компоненту і пюре чорниці. Визначено оптимальні параметри виробництва і складу замороженого десерту. A technology for frozen dessert with sweetener - fructose with the addition of soy-containing protein component and blueberry puree. The optimum parameters of the production and composition of the frozen dessert.uk-UKзаморожений десертfrozen dessertфруктозаfructoseсоєвмісний білковий компонентsoy-containing protein componentпюре чорниціblueberry pureeтехнологіяtechnologyкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології молока і молочних продуктівМоделювання рецептурного складу замороженого десерту з фруктозою і соєвмісним білковим компонентомOther