Таран, Віталій МихайловичКовальов, Олександр Володимирович2013-03-202013-03-202004Таран, В. М. Керуйте тепловим режимом / В. М. Таран, О. В. Ковальов // Зерно і хліб. – 2004. - №4. – С. 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6969Існуючі способи керування процесом випікання на сучасних хлібозаводах передбачають стабілізацію температури як параметра теплового режиму хлібопекарської печі. Однак, вона не може бути домінантою, оскільки за своїми динамічними властивостями печі по-різному підготовлені до регулювання температури. Це зумовлено тим, що кожна піч має свою конструкцію та інерційність, а відтак і запізнілість процесу й коефіцієнт самовирівнювання.Existing methods of managing the process of baking in modern bakeries provide stabilization of the temperature as a parameter of the thermal regime of the baking oven. However, it may not be dominant, because its dynamic properties furnace differently prepared for temperature control. This is because each oven has its own structure and inertia, and thus delayed the process and the coefficient self-leveling.otherвипіканнятепловий режимхлібпечіbakingheat treatmentbreadovenкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвКеруйте тепловим режимомArticle