Оцінка соціально-економічної ефективності державних капітальних вкладень - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2011)
В статті автор здійснює оцінку ефективності капітальних вкладень на прикладі будівництва автодоріг, приводить розрахунки з використанням основних показників методики приведених витрат та намагається обґрунтувати доцільність вкладення коштів у проекти, метою яких є отримання соціального ефекту. In the article an author carries out the estimation of efficiency of capital investments on the example of building of motorways, brings calculations over with the use of basic indexes of method of discounting of money streams and tries to ground expedience of investment of money in projects, the purpose of which is a receipt of social effect.
Keywords: інвестиційний проект; investment project; капітальні вкладення; capital investment; ефективність капітальних вкладень; efficiency of capital investments; оцінка економічної ефективності; кафедра туристичного та готельного бізнесу