Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2020-06-042020-06-042020Овсієнко, К Дослідження реологічних характеристик сироватко-вершкових сирів / К. Овсієнко, О. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ: НУХТ. – Ч. 1. – С. 295.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31209Досліджено ефективність використання клітковини з насіння кунжуту в сумішах сироватко-вершкових сирів для підвищення в'язкісних характеристик. Технологічний вплив харчових волокон на молочну суміш пов'язаний із вологозв'язуючими властивостями клітковини з насіння кунжуту та здатністю до включення у казеїнові каркаси.The efficiency of using sesame seed fiber in whey-cream cheese mixtures to increase viscosity characteristics has been studied. The technological effect of dietary fiber on the milk mixture is associated with the moisture-binding properties of sesame seed fiber and the ability to be included in casein frames.otherреологіясироватко-вершковий сирклітковина кунжутуrheologywhey cream cheesesesame fiberкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження реологічних характеристик сироватко-вершкових сирівThesis