Підсистема підтримки діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко» - Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Було створено підсистему, яка направлена на підтримку діяльності начальника виробництва макаронного підприємства ТОВ «Продеко» та враховує всі особливості даного підприємства. A subsystem was created to support the activity of the head of the macaroni company Prodeco LLC and takes into account all the features of this enterprise.
Keywords: підсистема підтримки діяльності; цифровізація виробництва; начальник виробництва; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки