Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаАбовян, Софія Олегівна2021-06-292021-06-292021Левківська, Т. М. Можливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктів / Т. М. Левківська, С. О. Абовян // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених 27 травня 2021 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 34–35https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34680Лаврова вишня - нетрадиційна сировина, яка багата на біологічно активні речовини, а саме антоціани та фенольні сполуки. Доведено, що висока харчова та біологічна цінність в поєднанні з хорошими органолептичними показниками роблять ягоди лаврової вишні цінною сировиною для виробництва консервованих продуктів.лаврова вишнябіофлавоноїдинетрадиційна сировинакафедра технології консервуванняunconventional raw materialslaurel cherrybioflavonoidsМожливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктівThesis