Грабовська, Олена ВячеславівнаПарняков, Олексій СергійовичМихайлик, Вячеслав Аврамович2012-04-122012-04-122011Грабовська, О. В. Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах / О. В. Грабовська, О. С. Парняков, В. А. Михайлик // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. – Вип. 40, Т. 2. – С. 76-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/846Методом диференціальної скануючої калориметрії визначено вміст зв’язаної води в системі крохмаль-вода для різних видів крохмалю при зміні концентрації рідкої фази та в процесі клейстеризації.The content of bound water in starch-water system, for different types of starch, by changing the concentration of liquid phase and in the process of gelation was determined by the method of differential scanning calorimeters. Key words: calorimetric, starch, paste, bound water.otherкалориметріяcalorimetricкрохмальклейстерзв’язана водаstarchpastebound waterкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерахArticle