Планування обсягу випуску продукції - Кущенко, С.; Владімірова, О.; Нещадим, Олександр Михайлович; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2001)
Складено нелінійну економіко-математичну модель задачі про планування обсягу випуску продукції та знайдено план випуску продукції при якому прибуток оптимальний. Done nonlinear mathematical model of the problem of planning in output and production plan showing where the optimal profit.
Keywords: обсяг випуску продукції; планування; економіко-математична модель; volume of production; planning; economic-mathematical model; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.