Удосконалення фінансових відносин підприємства з контрагентами на ринку - Собченко, В. О. (My University, 2012)
Досліджено підходи до економічного змісту основних категорій та понять, що супроводжують процес взаємовідносин підприємств. Обґрунтовано шляхи розширення відносин підприємства з іншими контрагентами на ринку. Визначено етапи формування політики залучення кредитних ресурсів підприємства. Researched approaches to economic content of the basic categories and concepts that accompany the process of business relationships. The ways of expanding enterprises with foreign counterparts in the market. Defined stages of policy involving credit company.
Keywords: фінансові відносини; фінансова діяльність підприємства; фінансові ресурси; фінансова стратегія; financial relations; finance companies; financial resources; financial strategy; кафедра фінансів