Шуранов, Олексій Ігорович2024-03-122024-03-122023Шуранов, О. І. Удосконалення системи безпечністю виробництва масла солодковершкового «Яготинське» екстра 82,5% жирності для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шуранов Олексій Ігорович ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2023. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42190ukкафедра експертизи харчових продуктіввершкове маслосистема управління безпечністюплан НАССРпрограми-передумовиТДВ «Яготинський маслозавод»Удосконалення системи безпечністю виробництва масла солодковершкового «Яготинське» екстра 82,5% жирності для оператора ринку Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other