Етикетирувальна машина (Патент на корисну модель 55118) - Калініченко, Владислав Юрійович; Риндюк, Дмитро Вікторович (My University, 2010)
Етикетирувальна машина яка включає станину, шнек, ріжучій пристрій, клеєвий пристрій, вакуум-барабан, центруючий пристрій, яка відрізняється тим, що ніж застосовується з чотирма ріжучими кромками, а барабан перенесення етикетки заповнюється мастилом, яке нагрівається.
Keywords: етикетирувальна машина; этикетировочная машина; labeling machine; ріжучій пристрій; ніж; клеєвий пристрій; режущее устройство; нож; клеевое устройство; cutting device; knife; anchor device