Лозинський, Іван РомановичСтрашинський, Ігор Мирославович2013-11-192013-11-192013Лозинський, І. Р. Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини / І. Р. Лозинський, І. М. Страшинський // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11470Вивчено основні характеристики м’яса диких тварин і доведено можливість їх використання при виробництві продуктів лікувального і лікувально-профілактичного напрямків. It was studied the main characteristics of meat of wild animals and demonstrated the possibility of their use in the production of medical designation.otherнезамінні амінокислотим'ясо диких тваринвміст залізоmeat of wild animalsessential amino acidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичиниOther