Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291) - Пушка, Ольга Сергіївна; Іллючок, Антон Юрійович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Дитюк, Юлія Сергіївна (My University, 2015)
Спосіб виробництва ку-лінарного напівфабрика-ту для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291). Method for the production of culinary semi soups (Patent for utility model number 103291).
Keywords: кулінарний напівфабрикат; cooked food; крохмаль; starch; суп; soup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи