Пушка, Ольга СергіївнаІллючок, Антон ЮрійовичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаТкачук, Юрій МихайловичДитюк, Юлія Сергіївна2017-02-152017-02-152015Патент на корисну модель № 103291 МПК (2015.01) А 23 L 3/00. Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв / Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дитюк Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 05694 ; заяв. 09.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24821Спосіб виробництва ку-лінарного напівфабрика-ту для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291). Method for the production of culinary semi soups (Patent for utility model number 103291).uk-UKкулінарний напівфабрикатcooked foodкрохмальstarchсупsoupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291)Other