Серьогін, Олександр ОлександровичПономаренко, Віталій ВасильовичЛюлька, Дмитро Миколайович2024-09-102024-09-102011Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2011. – Ч. 2. – 127 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44813Детально описано технологічне обладнання харчових виробництв для проведення масообмінних та теплообмінних процесів, його класифікацію, будову та принцип дії. Наведено основні розрахункові формулиTechnological equipment of food production for carrying out mass exchange and heat exchange processes, its classification, structure and principle of action are described in detail. The main calculation formulas are presentedukтехнологічне обладнанняхарчове виробництвотеплообмінмасообмінtechnological equipmentfood productionheat exchangemass exchangeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра електропостачання і енергоменеджментуТехнологічне обладнання харчових виробництвBook