Технологічне обладнання харчових виробництв - Серьогін, Олександр Олександрович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2011)
Детально описано технологічне обладнання харчових виробництв для проведення масообмінних та теплообмінних процесів, його класифікацію, будову та принцип дії. Наведено основні розрахункові формули

Technological equipment of food production for carrying out mass exchange and heat exchange processes, its classification, structure and principle of action are described in detail. The main calculation formulas are presented
Keywords: технологічне обладнання; харчове виробництво; теплообмін; масообмін; technological equipment; food production; heat exchange; mass exchange; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра електропостачання і енергоменеджменту