Havrysh, AndreyIshchenko, TatianaMedvid, IrinaDotsenko, ViktorKokhan, Olena M.2013-07-252013-07-252013Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9245The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.otherцеліакіяцелиакияceliac diseaseбезглютенові борошняні кулінарні виробибезглютеновые мучные кулинарные изделияgluten-free flour culinary productsнизькотемпературні технологіїнизкотемпературные технологииlow-temperature technologyкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра готельно-ресторанної справиRelevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeThesis